Ik ben Jennifer Louisa. Wat leuk dat je mij beter wilt leren kennen!

Ik ben moeder van 3 hele lieve kinderen van 7, 12 en 14 jaar. Geboren en getogen in Amsterdam met roots in Ghana  

In het dagelijks leven fiets, kickboks en fitness ik graag. Ik ben verder een enorme Jesus-lover. Je zal mij met regelmaat in de kerk vinden waar ik uit volle borst (en vals) meezing, krachtig aan het bidden ben of de kinderen die de kerk bezoeken les geef. Verder reis ik graag en hou ik van cultuur opdoen terwijl ik gesprekjes aanga met nieuwe mensen die ik dan tegenkom.

Ondernemen is één van de mooiste avonturen die je kunt beleven. Je ontdekt zoveel meer over je God-gegeven gaven en talenten en de wereld om je heen. En het vereist een creatief denkvermogen en fearlessness die jonge mensen zo natuurlijk al van zichzelf hebben. Mijn eigen kinderen hebben alle 3 een eigen bedrijf. Dit was voor mij inspiratie om andere jonge mensen hier ook bij te ondersteunen binnen mijn coaching. 

In 2016 ging ik echter van een bruisend actief leven plotseling naar doodziek. Ik werd ernstig, chronisch ziek. Hartproblemen, fibromyalgie, reumatische aandoeningen, spierproblematiek, een hersenbloeding, tumoren in mijn knie en borst en jarenlang revalideren. You name it... I had it. De artsen hadden geen hoop meer op herstel en genezing voor mij. Maar God had een ander geweldig plan voor mijn leven. Dankzij Jezus ben ik volledig genezen.

De groei mindset die ik in de afgelopen jaren heb ontwikkeld is echt life-changing. Mijn leven is zo leuk en goed nu. Ik kan weer genieten met mijn kinderen, heb onwijs veel zelfvertrouwen gekregen en heb in een korte tijd al mijn gestelde doelen bereikt. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat een ieder die verandering en transformatie wil, dit ook kan doen.

Mijn grootste droom was om ooit een eigen succesvolle coachingsbureau op te zetten en jonge mensen hiermee te helpen groeien. Een plaats creëren waar geloof en groei mindset centraal stonden. In een warme setting waar mensen geen nummertjes zijn, maar echt gezien, gehoord en erkend worden voor hun authentieke zelf.

 

Check check en dubbel check. Ik leef mijn droom! Ik wil jou helpen om jouw grootste droom + doel werkelijkheid te maken. En inmiddels heb ik andere grote dromen die ik waar ga maken.

 

Ik ben bekwaam
Mijn hart gaat in vuur en vlam wanneer ik jonge mensen met mijn coaching vooruit kan helpen in de bloei van hun leven. Ik heb 17 jaar ervaring en ben gecertificeerd/gespecialiseerd in de volgende gebieden:

 

•Groei Mindset
•Jong Ondernemen
•Jongerenwerker 2013
•Kindercoach Civas 2024
•Kickboks Jeugd Trainer 2008
•Projectleider Kinderconferentie Nederland
•Christelijke Kinderleider en Zondagschooljuf 2018
•Ervaringsdeskundige Jonge moeders/Chronisch zieke moeders
•EHBO Rode Kruis EFAC Europees erkend, Wet IKK goedgekeurd certificaat 2023

Plan NU een GRATIS Discovery Call in door hierop te klikken en ontdek wat ik voor jou kan betekenen